Generelle

Zlatan vil have Messi til Sverige

Zlatan Ibrahimovic synes, at Lionel Messi skulle tage at spille for Sverige, hvis de virkelig ikke vil have ham på det argentinske landshold.

Argentina har alt at spille for i aftenens svære udekamp mod Uruguay, mens spillet er kørt for Sverige, som i aften møder Albanien.
To forskellige scenarier for Barcelona-klubkammeraterne Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic, som er deres respektive landes største stjerne.

Lionel Messi bliver for tiden udsat for hård kritik, fordi han ikke tager sin klubform med sig hjem, når han spiller landsholdsfodbold. En meningsmåling fra avisen Clarín siger faktisk, at man burde sætte Messi på bænken til den altafgørende kamp mod Uruguay i aften.

Men det er en tåbelig holdning at have ifølge Zlatan Ibrahimovic, som overfor svensk presse forsvarer sin angrebsmakker.

- Hvis de ikke vil have Leo derovre, skulle han tage at komme og spille for Sverige, hvor han vil blive taget godt imod, siger Zlatan Ibrahimovic.

- Hvis de ikke mener, at Messi spiller godt, skulle de tage at lade være med at udtage ham, for så kan de se, hvordan de spiller, når Leo ikke er der. For mig at se er han en af de bedste spillere i verden.