Zohore sendte Millwall videre i FA Cuppen

Kenneth Zohore scorede kampens første mål, da Millwall lørdag ekspederede Boreham Wood ud af FA Cuppen.

Kenneth Zohore har været skadet det meste af sæsonen, men sidste weekend gjorde den danske angriber comeback for Millwall i Championship-nederlaget til Coventry, og lørdag startede han inde, da London-klubben gæstede Boreham Wood i FA Cuppens tredje runde.

Zohore havde allerede efter ti minutter et frisparksforsøg, der gik forbi mål, og det viste sig at blive et forvarsel om, hvad der ventede.

For efter 31 minutter fandt Scott Malone vej til hjemmeholdets felt, og her fik han sendt bolden på tværs til Zohore, der kunne bringe Millwall i front med en fin afslutning. Han scorede dermed for første gang siden 2-0-sejren over Preston den 28. oktober.

Et kvarter inde i anden halvleg blev Zohore taget fra banen til fordel for islændingen Jon Dadi Bodvarsson, og selvom han ikke kom til at gøre den store forskel, endte Millwall med at sikre sig avancement.

Efter 75 minutter styrede Sam Hutchinson således et hjørnespark fra Scott Malone i nettet til 2-0 og lukkede opgøret.

Kenneth Zohore og co. er nu klar til turneringens fjerde runde.