Generelle

Storm: Jeg blev sgu forskrækket første gang

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Bo Storm fik sig en overraskelse, da telefonen ringede kort tid efter, at han var blevet skadet i starten af sit ophold i den italienske klub Pergocrema.

Bo Storm skiftede tilværelsen i SAS Liga-klubben FC Nordsjælland ud med livet i den italienske Serie C i sommer.

Den 22-årige midtbanespiller spiller i den lille norditalienske klub Pergocrema, hvor han beskriver forholdene som fine og ordnede. Selv har Bo Storm en lidt speciel status i klubben, da han er den første og dermed eneste udlænding i klubben.

Det har naturligvis medført et vidt krav om forventninger til den unge dansker, der var så uheldig at få en lille fiberskade dagen inden sæsonpremieren.

- Jeg sparkede fire frispark efter træning og blev uheldigvis skadet. Der blev ikke taget nogen chancer fra klubbens side, hvilket betød en pause på flere uger, siger Bo Storm til tipsbladet.dk.

Ud over selv at være irriteret over situationen fik Bo Storm sig hurtigt noget andet at tænke på.

- Telefonen ringede hjemme hos mig selv, jeg tog og den og præsenterede mig, det samme gjorde en stemme i den anden ende, men jeg havde ingen chancer for at vide, hvem det var. Personen i den anden ende af linien begyndte at tale om min skade, og at det var for dårligt, at jeg ikke havde varmet op, så jeg endte i sådan en situation.

- Jeg var totalt overrasket, jeg anede ikke hvem det var, hvor de havde mit nummer fra og i øvrigt hvad de snakkede om. Jeg havde jo netop varmet op og trænet men var blevet skadet ved de afsluttende frispark.

Læs også: Storm: Der mangler kølighed

- Siden har opkaldene gentaget sig også fra andre personer, og jeg har lært, at det ikke er noget, jeg skal tage mig af. Jeg blev sgu forskrækket første gang og anede ikke, hvad det var for noget. Siden har jeg fundet ud af, at det bare er et udtryk for, hvor meget fodbold betyder hernede. Det går virkelig i følelserne på italienerne, siger Bo Storm til tipsbladet.dk.

Den unge dansker har endnu ikke spillet fra start i sin nye klub men er alligevel blevet kåret til sit holds bedste i de to seneste kampe, hvor han er blevet skiftet ind efter pausen.

Pergocrema har fået en dårlig start og ligger blot nummer 12 i rækken med 18 hold. Bo Storms håb var ellers at rykke op i Serie B efter en sæson, og han har i sin kontrakt en klausul, der gør ham fri, hvis ikke oprykningen kommer til sommer.