Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Landshold

DBU: Kan ikke se et scenarie, hvor Hjulmand bliver træner før planlagt

Peter Møller vil skrive under på, at Åge Hareide og Jona Dahl Tomasson fuldfører deres kontrakter, der gælder indtil Kasper Hjulmand overtager roret til august.

Med den sene sejr over Schweiz er der blevet kastet fornyet positivitet over det danske landshold, der nu igen har kurs mod EM.

Læs også:DBU’s fodbolddirektør: Folk tror, det bliver champagnefodbold under Hjulmand

Da Kasper Hjulmand tidligere på året blev udpeget som kommende landstræner blev der ellers spekuleret i, om det ikke var en idé at lade ham overtage efter Åge Hareide tidligere end den 1. august, hvor det var planlagt, men det kommer ikke på tale, lyder det nu fra DBU.

- Jeg kan ikke se noget scenarie, hvor Kasper Hjulmand bliver træner før 1. august næste år. 100 procent. Selv om vi bliver nummer tre i vores pulje og skal spille Nations League-semifinaler, så kommer Åge og Jon til at færdiggøre det her. Jeg kan skrive under på, at de fuldfører deres kontrakt, siger DBU’s fodbolddirektør Peter Møller til Ekstra Bladet.

Peter Møllers garanti kommer også efter at der har været megen fokus på udpegningen af Kasper Hjulmand som kommende landstræner og tidspunktet for der, samt Åge Hareides mening herom.

Efter sejren over Schweiz blev det drøftet i Kanal 5's studie, der blandt andet viste et billede af en tilsyneladende utilfreds Åge Hareide, der afviste at blive iklædt et DBU-halstørklæde på banen. Hareide afviste dog at være utilfreds. Se klippet øverst i artiklen.

Læs også:Frygter skader: Hareide tager ingen chancer

Åge Hareide har ikke tabt en kamp, han har stået i spidsen for, i ordinær spilletid siden 11. oktober 2016. Det drejer sig om 31 kampe.

Læs også:Hareide forklarer: Derfor udtog jeg Lucas Andersen

Læs også:Yussuf Poulsen om scoring: Tankerne gik til min søn, kæreste og far

Læs også:Hareide ændrer truppen: AaB-spiller blandt de efterudtagede