FC Nordsjælland-stortalent indskiftet i stor Ghana-sejr

Kamaldeen Sulemana var igen i aktion for Ghana mandag aften.

Forleden fik Kamaldeen Sulemana debut for Ghanas landshold, da han blev indskfitet i et nederlag til Mali, og mandag aften var det driblestærke FC Nordsjælland-talent igen i aktion for sit land.

Kamaldeen Sulemana fik nemlig den sidste halve time på banen for Ghana, der vandt med hele 5-1 over Qatar.

Ghana kom foran i opgøret efter knap tyve minutter, da Tariqe Fosu fra Brentford kom på tavlen, men umiddelbart før pausen fik Qatar udlignet ved Almoez Ali.

Efter pausen satte Ghana dog fart på og kørte Qatar over. I det 63. minut scorede Andre Ayew til 2-1, før Samuel Owusu scorede til 3-1 få minutter efter. I slutminutterne blev ondt værre for Qatar, da Ghana scorede til både 4-1 og 5-1 ved henholdsvis Andre Ayew og Caleb Ekuban.

Undervejs blev Kamaldeen Sulemana altså indskiftet, og han var på banen til de tre sidste mål, men markerede sig ikke med assist eller mål.

Det sluttede dermed med en overbevisende sejr for ghaneserne, der ikke skal spille flere kampe i denne landsholdspause.