Karakterer: Danmark fik pligtsejren med de nye på banen

Få vurderingerne af de danske spillere fra testkampen mellem Danmark og Luxembourg.

Tipsbladet.dk giver her vurderingen af de danske spillere efter testkampen mellem Danmark og Luxembourg.

Kasper Schmeichel - 3 bolde
Det var en nem aften på kontoret for Kasper Schmeichel i Aalborg. Målmanden overskyggede alle i kampen mod Schweiz med en præstation, der gav genlyd i hele verden. Mod Luxembourg fik han ikke meget TV-tid, da Danmark helt som forventet ikke levnede Luxembourg mange chancer. Men nogle gjorde de, og kort inde i anden halvleg måtte Kasper Schmeichel hive en af hans klasseredninger op, da han afværget en kontra fra Luxembourg.

Henrik Dalsgaard - 4 bolde
Var anonym gennem første halvleg, hvor han ikke var ret meget på bolden. I anden halvleg var han helt anderledes veloplagt. Først leverede han en assist til Kasper Dolberg, og efterfølgende sendte han et fremragende indlæg helt ude fra kridtstregerne i højre side afsted mod Christian Gytkjær, der nemt kunne score. I det 67, minut blev han skiftet ud med Jonas Knudsen.

Simon Kjær - 3 bolde
Han gjorde ikke meget væsen af sig, men han havde heller ikke ret ofte muligheden for det, da spillet foregik på Luxembourgs banehalvdel.

Mathias ”Zanka” Jørgensen - 3 bolde
Han har mistet pladsen i det danske forsvar til Andreas Christensen. Han virkede ivrig for at bevise sig overfor Åge Hareide. Kom godt op til bolden på et hjørnespark, hvor han fik headet til bolden, der efter at have ramt Dolberg blev sparket ind af Braithwaite. Ellers var han ikke meget på bolden.

Peter Ankersen - 2 bolde
Han piskede frem fra sin position på venstre back i begyndelsen af første halvleg. I anden halvleg var han helt anonym og nåede aldrig at få sat sit aftryk på kampen.

Daniel Wass - 1 bolde
Han har fået chancen for at vise sig frem på landsholdet et hav af gange efterhånden, men han formår simpelthen ikke at gribe dem. I dag var han anonym mod en modstander, han burde være minimum en klasse over.

Pierre-Emile Højbjerg - 4 bolde
Han viste fra kampens begyndelse et godt blik for at finde sine medspillere længere fremme på i banen. Gennem hele kampen var han sikker på bolden og leverede den ene flotte aflevering efter den anden.

Christian Eriksen - 2 bolde
Han spillede fint i første halvleg. Men han var på ingen måde prangende. I halvlegen blev han skiftet ud.

Robert Skov - 3 bolde
Viste i kampens begyndelse flere prøver på sit fantastiske venstreben. Efter 20 minutters spil viste han, at han også kan bruge sin højrefod, da han tonsede op ad højre side og lagde en følt aflevering langs jorden ind i Kasper Dolbergs løbebane, der kunne nøjes med at sætte en inderside på for at bringe Danmark på 2-0. Han forsøgte og forsøgte gennem kampen at gøre sig farlig, men han lykkedes langt fra med det hele.

Kasper Dolberg - 4 bolde
Scorede to gange og leverede en assist, selvom det nok ikke var med vilje.

Martin Braithwaite - 2 bolde
Fik en time på banen, scorede Danmarks første mål. Ellers gjorde han ikke meget væsen af sig.

Lukas Lerager – 2 bolde
Kom ind i halvlegen i stedet for Christian Eriksen. Han nåede dog på ingen måde at få vist sig frem, hvilket han må være skuffet over.

Christian Gytkjær – 4 bolde
Blev skiftet ind i stedet for Kasper Dolberg i det 61. minut. Han skulle bare bruge fem minutter for at komme på tavlen. Gytkjær viste, at han har målnæse og en god placeringsevne.

Lucas Andersen - 3 bolde
I det 61. minut fik fansene på Aalborg Stadion, hvad de havde råbt efter nemlig en indskiftning af AaB's Lukas Andersen. Han nåede dog ikke at skabe den helt vilde begejstring i de minutter, han fik på banen.

Jonas Knudsen – 2 bolde
Kom ind efter 67 minutter. Efterfølgende gik Danmark en smule ned i tempo, og Jonas Knudsen formåede ikke at trække tempoet op.

Joachim Andersen – UB
Erstattede Simon Kjær efter 82 minutter.

Åge Hareide - 3 bolde
Danmark leverede den indsats, som man forventede på forhånd. Hareides tropper leverede en professionel indsats og betragtede ikke kampen som en pligtopgave. Desuden fik Hareide set nogle af spillerne på yderste mandater i aktion.