Ligue 1

Marseille fortsat med i mesterskabskamp

Med en sejr over bundholdet Brest er Olympique Marseille stadig med i mesterskabskampen.

Med tre runder igen er mesterskabskampen nu indkredset til en duel mellem Lille og Marseille, og det er således kun fire point, der adskiller de to klubben.

Marseille bragte sig aftenens kamp mod Brest allerede efter 12 minutters spil, da sommerens indkøb Loïc Rémy med højrebenet sendte bolden ned i venstrehjørne, efter Benoit Cheyrou havde serveret den for ham.

Benoit Cheyrou viste sig igen efter pausen i assistens rolle, som Jordan Ayew udnyttede ved at sende bolden op i det højre hjørne.

Gabriel Heinze leverede kampens sidste scoring, da han på frispark sendte bolden ned langs venstre stolpe uden chance for Steeve Elana i Brest-målet.

Olympique Lyon tabte tidligere på aftenen overraskende 4-0 ude til Auxerre, og Rhône-klubben har derfor ikke længere nogen matematisk mulighed for at vinde Ligue 1.