• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Michael Ehrhorn

PSG snakker forlængelse med stjerneangriber

PSG snakker forlængelse med stjerneangriber
Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Der er mange rygter om et vinter-exit for Edinson Cavani, men nu kan angriberen være tæt på en forlængelse med PSG.

Af Michael Ehrhorn

Edinson Cavani fra PSG til Manchester United. Et rygte der har nægtet at lade sig aflive i løbet af efteråret, og i løbet af december er det blot taget til i styrke. Endnu har der dog ikke været noget konkret på bordet, og i den franske hovedstad er man ved at være godt trætte af rygterne.

I hvert fald arbejder PSG nu for at kunne sende dem til jorden en gang for alle. Nu bekræfter klubbens præsident i et interview med France Football, at man nærmer sig en ny aftale med stjerneangriberen:

- Edinson Cavani er en af de stærkeste angribere i verden, og vi har absolut ingen planer om at lade ham gå. Vi vil gerne holde på vores store stjerner. Derfor arbejder vi i øjeblikket på en forlængelse af vores samarbejde med Edinson Cavani, siger Nasser Al-Khelaifi til France Football.

Edinson Cavani er ikke den eneste, der har høj prioritet i PSG. Klubben har netop forlænget aftalen med et andet varmt transferemne - nemlig Thiago Silva. Den nye aftale løber her frem mod sommeren 2021.

Edinson Cavani er 29 år og foruden profil i PSG er han landsholdsstjerne i Uruguay.  

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...