Foto: Getty Images
Premier League

Andreas Christensen udgik mod Liverpool: Det ser ikke så slemt ud

Chelsea var uheldige med skader i søndagens kamp mod Liverpool, og blandt andet den danske landsholdsspiller Andreas Christensen måtte udgå. Hans manager, Frank Lampard, siger dog, at det formentlig ikke holder "AC" ude i lang tid.

Det var en dårlig første halvleg for Chelsea, da Liverpool søndag eftermiddag var på besøg på Stamford Bridge. Ikke alene stod der 2-0 til gæsterne ved pausen; Chelsea måtte også skifte to forsvarsspillere ud med skader.

Først afløste Marcos Alonso Emerson, og siden kom Kurt Zouma ind i stedet for Andreas Christensen. Danske landsholdsfans skal dog ikke umiddelbart bekymre sig om midtstopperens tilstand.

På pressemødet efter kampen sagde manager Frank Lampard, at det kunne have været værre.

Læs også:Liverpool tromler videre i Premier League

- Christensens skade er et slag på bagsiden af knæet, hvilket vi kommer til at holde øje med. Det første indtryk er dog, at det ikke er så slemt, sagde han.

Værre står det potentielt til for Emerson, der ifølge Lampard kom tilbage i kamp for tidligt oven på en muskelskade. Den brød op igen allerede efter et kvarters tid.

Anden halvleg mod Liverpool gik noget bedre for Chelsea, der fik reduceret til 2-1, og som ikke mistede flere spillere til skader. Det var dog ikke nok til at forhindre Liverpool i at vinde den sjette sejr og ud af seks mulige i denne Premier League-sæson.

Læs også:Andreas Christensen: Svært at acceptere, at vi tabte

Chelsea må derimod tage til takke med en foreløbig 11. plads.