Premier League

Arsenal-forsvarer opfordrer Wenger til indkøb

Efter Arsenals 3-0 nederlag til Chelsea opfordrer højre back Bacary Sagna Arsene Wenger til at erstatte skadede Robin Van Persie i vinterens transfervindue.

Bacary Sagna har taget bladet fra munden efter Arsenals 3-0 nederlag til Chelsea i weekenden. Han opfordrer manager Arsene Wenger til at finde en ny angriber, der kan afløse den skadede Robin Van Persie.

- Robin Van Persies fravær er tungt for os, og vi skal finde en løsning. Der var for stor forskel på Chelsea og os. De var bedre end os i nærkampene, holdte bedre på bolden og spillede den bedre rundt. Men vi må ikke give op, for så risikerer vi at ryge længere ned i tabellen, siger Sagna ifølge Daily Mail.

Rygtet om at Arsenal vil hente Bordeaux-angriberen Marouane Chamakh er ikke dødt, selvom det ikke blev til en transfer i sommer. Og noget kunne tyde på, at Wenger måske vil gå efter Chamakh endnu engang, hvis han vælger at styrke angrebet.

I første omgang forlød det, at Van Persie var ude med ankelskaden resten af sæsonen, men de seneste bulletiner er gået på, at Van Persie vender tilbage til banen i januar.