Premier League

Babel-handel alligevel på plads

Efter ugers spekulation omkring Liverpool-spilleren Ryan Babels fremtid, lader det nu endelig til at skiftet til tyske Hoffenheim er en realitet.

Ryan Babel er fortid i Liverpool. I løbet af tirsdag ankommer hollænderen til tyske Hoffenheim for at underskrive kontrakt med Bundesliga-klubben. Det oplyser klubben selv på sin hjemmeside.

Skiftet falder på plads efter uger med masser af spekulation omkring hollænderens fremtid. Forhandlingerne mellem de to klubber har stået på i omkring en uges tid, og så sent som ved mandagens pressemøde med Liverpool-manager Kenny Dalglish blev det slået fast, at Ryan Babel ikke stod foran et skifte, da forhandlingerne skulle være brudt sammen.

I løbet af mandag aften er tingene så alligevel faldet på plads, så skiftet nu endelig lader til at blive til noget. Handlen ligger angiveligt på omkring 60 millioner kroner - penge som Liverpool angiveligt vil sende i retning af Ajax, hvor man forsøger at købe angriberen Luis Suarez, hvilket indtil videre langt fra er lykkedes, da der er stor afstand mellem Liverpools hidtidige bud og hollændernes krav.