Premier League

Bendtner: Er mine 450.000 værd

I et interview med avisen Daily Mail fortæller Nicklas Bendtner om livet som professionel fodboldspiller.

I London er Nicklas Bendtner blevet fotograferet med åbne bukser på vej ud af en natklub og har vænnet sig til historier om hans personlige forhold, mens angriberen i et af de mere humoristiske indslag er fotomanipuleret i et par småstramme lyserøde trusser.

Den danske landsholdsangriber er en af de mere omtalte spillere i engelsk fodbold på grund af sin direkte og selvtillidsfulde vurdering af sig selv, og i et interview med Daily Mail fortæller angriberen, at han accepterer interessen.

- Personligt synes jeg, at jeg betaler en stor pris i forhold til min krop, min tid og det faktum aldrig at have noget privatliv, når jeg er ude blandt andre mennesker, siger Nicklas Bendtner.

- Jeg klager ikke. Det er en naturlig del af at være professionel fodboldspiller, men der er helt sikkert en pris at betale, når du for eksempel ikke kan gå på restaurant med din kæreste uden at fotografer jager dig, siger Bendtner.

Angriberen vurderer, at fodboldspillere fortjener de lønninger, de hiver i land.

- På en eller anden måde tror jeg på, at vi må være vores løn værd, for det sådan, mekanismerne i vores samfund er skruet sammen. Så længe jeg arbejder så hårdt som muligt, mener jeg, at jeg er det værd, som jeg får, siger Nicklas Bendtner.

Ifølge Daily Mail tjener Nicklas Bendtner 50.000 pund om ugen i Arsenal, hvilket svarer til omtrent 450.000 kroner.