Premier League

Benitez og Liverpool blev snydt af en tysker

Thomas Sørensen hjalp Liverpool og Benitez, men tyske Robert Huth ville det anderledes.

Der var lagt op til en højdramatisk kamp da Stoke, men en transferrygtet Thomas Sørensen, og Liverpool, med en presset Rafael Benitez, mødtes.

Dette møde endte i et remis. Græske Kyrgiakos scorede efter 58 minutter på en fejl af Thomas Sørensen, der ikke fik bokset en frisparksbold fra Aurelio ordentligt væk. Roberth Huth udlignede fortjent efter hjørnespark i sidste minut.

Stoke startede ellers stærkt og pressede Liverpools forsvar de første ti minutter. Liverpool var uden Daniel Agger, Steven Gerrard og Fernando Torres og stillede til dagens kamp op i en defensiv udgave. Nyindkøbet Maxi Rodriguez startede på bænken, men fik et kvarter i 2. halvleg.

Stoke havde Thomas Sørensen på mål, måske kun af nød, for det lykkedes ikke Stoke at få fat i David James, som klubben ellers ville leje.

Første halvlegs mest dramatiske situation kom efter 20 minutter, hvor Liverpool følte sig snydt for et straffespark til Lucas, der så ud til, at være blevet fældet i feltet. Dommeren skønnede dog, at der var tale om film fra Lucas' side, og han fik derfor gult kort. I langsom gengivelse så det ud til, at dommeren havde ret. Lucas var begyndt at falde allerede inden der var kontakt.

I anden halvleg var det Liverpool, der var bedst, uden at det var godt. Efter 58 minutter fik de frispark i højre side. Det smed Aurelio ind foran, hvor Thomas Sørensen blev bange og boksede den ind i Kyrgiakos, der let kunne score.

Stoke forsøgte at presse, men uden held. Chancerne kom efter dødbolde og efter 78 minutter burde Tuncay have udlignet, men han headede over.

Det lignede derfor tre tiltrængte point til Benitez og co, men Robeth Huth ville det anderledes. Et hjørnespark blev sendt ind foran, hvor Danny Higgenbottom fra bagerste stolpe headede den ind til en helt fri Huth, der kunne sætte foden på til en udligning.

I allersidste sekund headede Dirk Kuyt et indlæg fra Insua på stoplen i en situation, hvor han burde have scoret.

Uafgjort var et fair resultat i en kamp, der ikke vil blive husket for det gode spil, men nok mere om hvad der var på spil.