• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Brandvarm: Tror store klubber kigger på Nørgaard

Foto: Getty Images

Christian Nørgaard er blevet en absolut nøglespiller for Brentford.

Af Jacob Quvang

Christian Nørgaard har misset meget af Brentfords fremragende sæson på grund af en skade i efteråret, men efter han er kommet tilbage i aktion, har han igen og igen vist sin klasse. 

Han betegnes som en af danskerklubbens absolut bedste spillere, og derfor vil det ikke være underligt, hvis større klubber kigger på ham.

Det er BBC-journalisten Phil Parry da også fuldstændig sikker på, at der er,

Det fortæller han i BBC Radio London's The Far Post-podcast, hvor han kommer ind på, at Brentford har tre store salgsobjekter, og at klubbens målmand David Raya er særdeles eftertragtet. 

- Han (Raya) er en af tre spillere, som større klubber kigger på. En er Ivan Toney, og så tror jeg, at Christian Nørgaard bliver set på af nogle klubber. Det bliver David Raya også, men han får ikke lov til at smutte nogle steder i øjeblikket, siger journalisten. 

Hans hovedfokus er på spanieren, som i seneste tid bliver kædet sammen med storklubber som Manchester United, Chelsea og Tottenham. Et sommerskifte kan komme på tale.

- Thomas Frank sagde, at de ikke kommer til at sælge ham i januar. Han sagde ikke, at de ikke vil sælge ham til sommer, for der er en række af store klubber, som vil være på jagt efter målmænd.

Fælles for de tre nævnte spillere er, at de alle har været afgørende spillere på hver deres måde for Brentford, der har været sæsonens store overraskelse sammen med Arsenal og Newcastle. 

David Raya har i længere tid stået på et højt niveau. Christian Nørgaard har vist sig som en af ligaens bedre seksere, og Ivan Toney scorer en masse mål.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE