Premier League

Campbell tæt på Arsenal

Meget ser ud til, at Sol Campbell er på vej til en genforening med Arsene Wenger. Han spiller i aften en reserveholdskamp for sin gamle klub.

Siden sit kontroversielle skifte til Notts County, og den endnu mere kontroversielle afsked efter blot én kamp, har Sol Campbell med stor sandsynlighed fundet sin nye arbejdsgiver.

The Guardian skriver, at han er tæt på at skrive kontrakt med Arsenal, som han ellers forlod under stor ståhej i 2006.

Han har trænet med Arsenal-truppen siden december, men dengang afviste Arsene Wenger, at Campbell ville få en kontrakt, da Arsenal allerede havde fire friske midtstoppere.

Det har de stadig, men ifølge The Guardian vil Wenger have et supplement til William Gallas og Thomas Vermaelen, da Mikaël Silvestre ikke har imponeret og Philippe Senderos er sat til salg. Herudover er Johan Djorou ude resten af sæsonen med en knæskade.

Løsningen på alt dette skulle altså være Sol Campbell. Arsenals hjemmeside oplyser, at Campbell i aften spiller en reserveholdskamp mod West Ham.

35-årige Campbell har ikke spillet Premier League siden han forlod Portsmouth i sommer. Under sit første ophold hos The Gunners, som varede fem år, vandt han to mesterskaber, tre FA Cups og scorede i Champions League-finalen i 2006.