Premier League

Christian Poulsen bliver i Liverpool

Den danske landsholdspiller forsikrer, at et skifte fra klubben ikke er på tale.

Der har været mange spekulationer om Christian Poulsens fremtid i Liverpool på grund af manglende spilletid. Rygterne om et muligt skifte bliver dog manet helt til jorden af den danske midtbanespiller.

- Sandheden er, at jeg sagde to sætninger til et par engelske pressefolk efter vores Europa League-kamp i torsdags, men jeg sagde bestemt ikke, at jeg vil væk fra Liverpool, men bare, at det vel vil være normalt for klub og spiller at tage situationen op efter det første år og se på, hvordan det er gået, og hvad der kan blive bedre, fortæller Christian Poulsen til sporten.dk.

Den nu 31-årige landsholdsanfører kunne søndag se sin klub tabe til bundholdet West Ham, men selvom nederlaget gjorde ondt, og den manglende spilletid nager ham, er han glad for tilværelsen i det engelske.

- Jeg er meget glad for at være i byen og i klubben, og jeg ser bestemt kun i min fremtid, at jeg bliver i Liverpool.

- Jeg vil gerne spille mere, end jeg gør. Sådan har spillere det altid, når de ikke er fast førstevalg, og den ambition skal man altid have som professionel. Jeg må bare erkende, at lige nu står der nogle foran mig i kampen om at være førstevalg for Liverpool, og så må jeg bare kæmpe ekstra hårdt til træning for at vise manageren mine kvaliteter, og så må jeg slå til, når jeg får chancen. For jeg får jo chancerne - det er ikke sådan, at jeg kun sidder udenfor, slutter Christian Poulsen.

Han lægger vægt på, at han har spillet 20 kampe for Liverpool i denne sæson, hvoraf 16 har været fra start.