City satte til i toppen

Med 2-2 ude mod Birmingham tabte Manchester City terræn i toppen af Premier League

Manchester City kæmper for at følge med Manchester United og Arsenal i toppen af Premier League, men 2-2 ude mod bundholdet Birmingham betyder, at City har tabt terræn i midtugens Premier League-runde.

Det startede ellers fint for City, da Carlos Tevez allerede efter fire minutter bragte gæsterne foran. Store Nikola Zigic udllignede med en lang tå, men City kunne alligevel gå til pausen med en føring, da Alexander Kolarov sparkede et frispark i mål.

Birmingham kunne dog alligevel gå fra banen med et enkelt point. Craig Gardner scorede på det straffespark, som Patrick Vieira begik mod Kevin Phillips.

Med det uafgjorte resultat har City på Premier Leagues tredjeplads nu tre point op til Arsenal på andenpladsen og otte til byrivalerne fra United, der ligger nummer 1. Birmingham er placeret lige over stregen med 24 point.