Premier League

City vil hente centrale spillere for 200 mill. kr.

Manchester City har alvorlige problemer i det centrale forsvar, og derfor vil Mancini nu kaste 200 millioner kroner efter to nye centrale forsvarsspillere.

Manchester Citys Joleon Lescott lider af en knæskade, der holder ham ude af endnu en måned. Samtidig sidder Nedum Onuoha også ude med en skade, mens Kolo Touré tager til African Nations Cup lige om lidt. Derfor har manager Roberto Mancini altså et par alvorlige huller i det centrale forsvar, der skal lukkes.

Til den opgave har Mancini ifølge The Daily Express udset sig West Hams Matthew Upson og Borussia Dortmunds Neven Subotic. I alt har de en pris på £25.000.000 - ca. 206.000.000 kroner.

Mancini har tidligere haft snøren ude efter Subotic. Da Mancini var træner for Inter, ønskede han nemlig at hente den serbiske landsholdsspiller til Italien. Den gang glippede handlen, men nu får Mancini måske en ny chance for at træne Subotic.

Neven Subotic regnes for en af de bedste unge centrale forsvarsspillere i Europa, og derfor er Manchester City højst sandsynligt ikke den eneste klub, der holder øje med det unge talent.