Everton snød Spurs for tre point

Med et kvarter igen af kampen førte Tottenham tilsyneladende sikkert med 2-0 mod Everton på Goodison Park. Alligevel slap de kun hjem til London med et enkelt point i behold efter et brændt straffe i overtiden.

Efter en første halvleg, der mest gjorde sig bemærket ved en håndfuld gule kort, og en jævn fordeling af chancer, blev det noget mere intenst i anden halvleg af opgøret i Premier League imellem Everton og Tottenham.

Aaron Lennon viste igennem hele kampen landsholdsklasse for Spurs, og lagde flot op til Jermaine Defoes scoring til 0-1 kort inde i anden halvleg.

Ti minutter senere øgede Spurs-anføreren Michael Dawson til 0-2 på et godt timet hovedstød, der dog virkede meget let for Dawson at komme frem til. Men Toffees var langt fra færdige. Efter 77 minutter reducerede Louis Saha på et tørt skud, og han var tæt på at udligne på et blændende saksespark få minutter senere.

Lige efter udlignede Tim Cahill dog til vild Everton-jubel, da han fik hovedet på en afslutning fra Leighton Baines, og Tottenhams dag blev yderligere ødelagt, da et straffespark til Spurs, begået af Tony Hibbert, blev brændt af Jermaine Defoe dybt inde i overtiden.