Premier League

Faxe og Blackburn skal besøge Indien

Blackburn skal sandsynligvis spille træningskamp mod brasilianske Flamengo i Indien til sommer.

Blackburns indiske ejere i VH Group sælger i hjemlandet kyllingeburgere og kreatinpulver i firmaets fastfood-kæde XPRS, hvor du kan få en hel tandoori-kylling til 24 kroner (dyrt efter indisk prisniveau), og sidste år var den amerikanske rapper Akon og den engelske bokser Lennox Lewis i VH Groups hjemby Pune for at åbne sådan en restaurant.

Om Blackburns fodboldspillere skal deltage i lignende PR-arbejde er uvist, men til sommer finder spillerne sandsynligvis ud af det, da de efter planen skal til Indien i sæsonoptakten for at spille mod den brasilianske traditionsklub Flamengo.

- Vi talte om sæsonoptakten og vi vil sikkert spille en kamp mod Flamengo i Indien, før vi tager videre til Hong Kong for at spille om Premier League Asia Trophy, fortæller Blackburn-manager Steve Kean til Daily Mail.

- Vi vil vise (os for, Red.) andre dele af verden, der ikke har set holdet spille, det er en af ejernes hovedideer at ekspandere på nye markeder, siger Steve Kean.

Ifølge Kean har VH Group, bedre kendt som Venkys, tænkt sig at tage op mod 2000 gæster med til træningsturneringen i Hong Kong.

Siden Venkys overtagelse af Blackburn har holdet sagt farvel til manager Sam Allardyce og bestyrelsesformand John Williams. Blackburn spillede på flot vis uafgjort mod Arsenal i weekenden, men klubben, der har John 'Faxe' Jensen som assistenttræner, ligger kun to point over nedrykningsstregen.