Premier League

Ferguson: Liverpool ikke blandt de bedste fire

United-chefen Alex Ferguson mener, at Liverpool ikke længere skal regnes som en top fire klub. Derimod mener han at Tottenham har taget pladsen.

Man snakker atid om de fire store hold i England: Manchester United, Arsenal, Chelsea og Liverpool. Men den opfattelse skal til revurdering nu, mener Alex Ferguson

Ferguson roser Harry Redknapps tropper, og kalder dem det fjerde-bedste hold i England. Han vurderer, at Tottenham nu må anses for stærkere end Liverpool.

- Preier League er en fantastisk liga. Spurs (Tottenham) har erstattet Liverpool som den fjerde klub og forbedrer sig hele tiden, siger Alex Ferguson, ifølge imscouting.com

Faktisk er Alex Ferguson glad på engelsk fodbolds vegne over udviklingen de seneste år. Ferguson fokuserede på det antal gange de engelske klubber har nået Champions League slutspillet.

- I sidste sæson blev det sagt, at det var slutningen på engelsk fodbolds 'gyldne æra', men der er beviser der taler imod. Tottenham og Arsenal har haft imponerende sejre, man kan også bare kigge på statistikken for engelske hold de sidste syv år. Vi har ofte været i semifinalen og vi har været i  to finaler, desuden har Arsenal været i en finale, Chelsea har været i én og Liverpool i to, slutter Ferguson.