Foto: Getty Images
Premier League

Frank hylder Christian Nørgaard: Et niveau op siden Brøndby-tiden

Brentford-træner Thomas Frank er mere end glad for Christian Nørgaard, der har udviklet sig yderligere, siden skiftet væk fra Brøndby i 2018.

Christian Nørgaard er i Brentford-træner Thomas Franks øjne klar til en rolle på det danske A-landshold. Det siger Thomas Frank til bold.dk.

Den tidligere Brøndby-spiller græder fortsat over det mesterskab, han var så tæt på at vinde med Brøndby i sæsonen 17/18, hvor det hele smuldrede for holdet i de afgørende to sidste spillerunder, hvilket sendte guldet til FC Midtjylland i stedet.

Nørgaard blev samme sommer solgt til italienske Fiorentina, hvor et skuffende år betød, at han i sommerens 2019 skiftede til danskerklubben i England, Brentford.

Læs også:FCK-manager: Brentford og FC Midtjylland er alvorlige konkurrenter

Her blev han genforenet med sin tidligere træner i Brøndby, Thomas Frank, der har vist midtbanespilleren den rette tillid, hvilket er blevet betalt tilbage med masser af stærke præstationer hos Brentford, der igen er med fremme i jagten på den eftertragtede oprykning til Premier League.

Thomas Frank er da heller ikke sen til at rose Christian Nørgaard, som han mener efterhånden er mere end varm til det danske landshold.

- Han har taget det et niveau op i forhold til sin Brøndby-tid, og så begynder man at blive interessant for landsholdet. Han spiller samtidig i en stærk række på et hold, der har en chance for at rykke op i Premier League.

Læs også:Christian Nørgaard: Tidligt skifte gjorde mig til en større Superliga-profil

- Det afhænger selvfølgelig meget af, om man passer ind i det system, landstræneren vil spille. Han var allerede med under Åge Hareide, og han kommer også med under Kasper Hjulmand. De kan begge lide en type som Christian, siger Thomas Frank til bold.dk.

Christian Nørgaard har flere gange været udtaget til landsholdet, men debuten i rødt og hvidt mangler han fortsat på A-landsholdet.

Læs også:Emiliano Marcondes: FC Nordsjælland gjorde mig til en tænker

Læs også:Thomas Frank om genstart: Vi kan hurtigt være klar

Læs også:Leeds-legende død efter coronasmitte