Premier League

Jacobsen: Et skifte var ikke på tale

Lars Jacobsen er igen og igen blevet konfronteret med, om han ville overveje at blive lejet ud for at få spilletid, men det har ikke været på tale. Højre backen tror på chancen i Blackburn.

For den danske landsholdsback Lars Jacobsen har det været ud og ind af Blackburn-mandskabet i denne sæson. På det seneste mest ud, fordi han har været skadet. Omkring jul var han helt klar, men ikke i nærheden af holdet i Blackburn, og rygterne gik om en forestående lejekontrakt med en dansk eller en anden europæisk klub.

- Jeg har selv været bekymret for min situation, men jeg føler, at der er masser af kampe for mig her. Skulle jeg have været lejet ud, hvor skulle det så have været til? Jeg kunne ikke se fidusen i at blive lejet ud til en dansk klub og gennemgå flere måneders sæsonoptakt, når jeg ligeså godt kunne være i spil til Premier League-kampe herovre. Selvfølgelig overvejer man som fodboldspiller hele tiden sin situation, men jeg har ikke stræbt efter at blive lejet ud, siger Lars Jacobsen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Jacobsen har januar-aftale med Allardyce

Lars Jacobsen har spillet 15 kampe i alle turneringer for Blackburn i denne sæson, og var fra starten af sæsonen fast mand på holdet, men så røg klubben ind i et par nederlag, og manager Sam Allardyce valgte istedet franske Pascal Chimbonda til højre back. Siden kom han tilbage på holdet, men blev så skadet midt i januar.

- Det var selvfølgelig ærgerligt, at jeg blev skadet, da jeg var inde i en god periode. Men jeg tror på min chance, og jeg glæder mig til resten af sæsonen her i Blackburn. Vi har en rigtig god chance for at komme helt væk fra bundstriden ved at slå Bolton på søndag, og gør vi det, kan vi forhåbentlig begynde at kigge lidt opad, siger Jacobsen.

LÆS OGSÅ: Jacobsen: Håber at spille i weekenden