Video : Tipsbladet
Premier League

Jürgen Klopp vil ikke afvise indkøb i januar: Vi er altid klar

Jürgen Klopp vil ikke afvise, at Liverpool kan handle i januar.

Det kører på skinner for Liverpool i øjeblikket.

I Premier League har mandskabet i øjeblikket otte point ned til Leicester City på andenpladsen og 11 point til Manchester City på tredjepladsen, og de er godt på vej mod at vinde deres første engelske mesterskab siden 1989/90-sæsonen.

Læs også:Everton jubler: Målfarlig brasilianer har forlænget

Men selvom de er godt på vej mod mesterskabet, kan klubben hente forstærkninger i januar. De er altid klar, hvis den rigtige spiller bliver aktuel, fortæller cheftræner Jürgen Klopp ifølge Sky Sports.

- Vi taler ikke om det. Vi er stort set altid klar - hvis vi kan gøre noget, der hjælper os, vil vi prøve at gøre det. Hvis ikke, gør vi det ikke, siger Jürgen Klopp.

Samtidig erklærer Jürgen Klopp sig utilfreds med, at sommerens transfervindue lukker tidligere i England end i andre lande. Det skader engelske klubber, lyder det.

- Jeg synes, at sommervinduet er virkelig svært på grund af de forskellige øjeblikke, hvor det lukker i Europa. Det gør det virkelig vanskeligt. Vi får se, hvordan det går i fremtiden, men sommervinduet skader kun engelske klubber og hjælper dem ikke. Det er ikke cool.

Liverpool har endnu ikke tabt i Premier League i denne sæson, hvor det er blevet til 13 sejre og én uafgjort. Onsdag kan de forlænge den flotte stime, når de tager imod lokalrivalerne Everton.

Læs også:IFAB vil lade dommerne kommunikere VAR-beslutninger ud til fansene

Læs også:Solskjær fnyser af fyrings-historier: Åbentlyse løgne

Læs også:Afstemning: Hvor længe er Ole Gunnar Solskjær træner i Manchester United?