Premier League

Lars J.: Skovler sne og regner med Wembley

Danske Lars Jacobsen havde fornemmelsen af, at han var med i startelleveren i aften i Blackburns semifinale i Carling Cuppen. Indtil den så blev aflyst, og han istedet må ud og skovle sne.

Den danske højre back Lars Jacobsen regnede med, at han var tilbage i Blackburns startopstilling i aftenens semifinale mod Aston Villa i Carling Cuppen. Men kampen blev aflyst pga. et heftigt snevejr.

- Det er brand-ærgerligt, at den kamp bliver aflyst. Jeg havde fået et indtryk af, at jeg skulle spille, så jeg har gået og sat mig op til den. En semifinale i Carling Cuppen er en rigtig stor kamp for mig og for Blackburn som klub, men den kommer så senere. Jeg plejer jo at skulle omkring Wembley inden sæsonen slutter, så det håber jeg på at nå igen, siger Lars Jacobsen til tipsbladet.dk med henvisning til sidste sæson, hvor han var med i FA Cup-finalen for Everton.

Lars Jacobsen mener, at Blackburn har et godt tag på netop Aston Villa, og sidst Villa var på besøg på Ewood Park vandt hjemmeholdet da også med 2-1.

- Jeg var med i den kamp, og vi spillede rigtig godt, så vi havde alle set frem til kampen iaften. Vi mødte Aston Villa i weekenden på udebane, hvor jeg desværre ikke var med på grund af sygdom, så det er ekstra ærgerligt for mig, at jeg står og skovler sne og ikke skal spille kamp iaften, siger højre backen.