Premier League

Liverpool-legende kritiserer elendig trup

Den tidligere Liverpool-kaptajn Alan Hansen mener, at stammen på Rafael Benitezs mandskab er falmet, og det har påvirket resten af holdet til at spille dårligt i stedet for at løfte udfordringen.

Sidste sæson var Liverpool reel titeludfordrer, men i denne sæson er det gået noget under forventning for traditionsklubben, der ligger som nummer otte i Premier League, er røget ud af Champions League og i det hele taget har haft svært ved at dominere kampe på samme måde som tidligere.

Og den skotske klublegende, Alan Hansen, mener, at stammen på Liverpools nuværende hold har mistet den magi, der påvirkede resten af holdet i sidste sæson, og man har ikke fået nogen trodsreaktion fra reserverne.

- Sidste sæson havde man en rygrad på holdet, der var fremragende. Reina var god, Carragher spillede godt, Mascherano var suveræn, Alonso, Gerrard, Torres, alle seks spillede så godt, at det løftede hele holdet. I samme øjeblik den stamme fik problemer, eller som Xabi forlod holdet, gik det galt, for reserverne har ikke været i stand til at udfylde hullet. Og derfor har Liverpool været elendige, siger Hansen ifølge tribalfootball.com.

Alan Hansen spillede 621 kampe for Liverpool fra 1977-91.