Premier League

Manchester-anfører tilbudt ny kontrakt

Alex Ferguson har ifølge flere engelske medier tilbudt Gary Neville en etårig kontraktforlængelse.

Tipsbladet kunne i går berette, at Manchester United-anfører og tidligere engelsk landsholdsspiller Gary Neville overvejer at stoppe karrieren til sommeren.

Neville, der har spillet 583 førsteholdskampe for Manchester United, har spillemæssigt haft det svært, siden han kom tilbage ovenpå en alvorlig skade i 2007 og 2008, men ifølge Daily Mail og The Guardian forsøger Alex Ferguson at holde på Neville via en ny etårig kontrakt, hvilket veteranerne Ryan Giggs og Poul Scholes også er blevet tilbudt.

Gary Neville er efterhånden blevet tredjevalg til højre back i Manchester United efter Wes Brown og den unge brasilianer Rafael da Silva, som Alex Ferguson angiveligt håber, at Neville med sin rutine og professionalisme kan være med til at udvikle i endnu en sæson.

Gary Neville har tidligere udtalt, at 'det ville være som at falde ud over en klippe' at forlade Manchester United, men kritik af Nevilles manglende hurtighed kan være med til at presse Manchester United-anføreren til et stop.

Neville har i denne sæson spillet 12 betydende førsteholdskampe, har fem gange været udtaget til årets Premier League-hold af den engelske spillerforening, og har blandt andet vundet otte engelske mesterskaber og to Champions League-titler.