Foto: Getty Images
Premier League

Manchester Uniteds nyindkøb kan betyde farvel til Pogba

At det lykkedes Manchester United at hente Bruno Fernandes, kan samtidig bane vejen for et skifte for superstjernen Paul Pogba

Der har gennem flere transfervinduer været rygter, som sender Paul Pogba væk fra Manchester United, og både Real Madrid og Juventus har angiveligt stået klar i kulissen. Manchester United har dog kategorisk nægtet at sælge Pogba, som i sin tid var historiens dyreste fodboldspiller, da han blev hentet til Old Trafford.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Brøndby har budt på FC Porto-spiller

I går kunne Manchester United så endelig præsentere købet af Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon, som De Røde Djævle havde jagtet i lang tid. Han blev hentet for i omegnen af 47 millioner pund, og ankomsten af den portugisiske midtbanespiller kan muligvis betyde, at Paul Pogba nu kan forlade klubben.

Ifølge den engelske avis The Sun håber Manchester United, at Fernandes kan blive en direkte erstatning for Pogba. Derfor er de klar til at sænke den pris på 105 millioner pund, cirka 930 millioner kroner, som de hidtil har krævet for den franske midtbanestjerne.

Læs også:Officielt: Manchester United præsenterer Bruno Fernandes

Det bliver næppe i dette transfervindue, som er gået ind i sit sidste døgn, men til sommer kan Real Madrid og Juventus altså genoptage kampen om Pogbas gunst, hvis altså Manchester United sænker prisen tilpas meget til, at de to europæiske giganter vil være med.

Læs også:Nu får de deres svinedyre indkøb: United bekræfter aftale med Sporting

Læs også:Manchester United fordømmer angreb på leders hus

Læs også:Solskjær raser over udvisning: En kæmpe joke