• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Manchester United fordømmer angreb på leders hus

Foto: Getty Images

Vicebestyrelsesformanden i Manchester Uniteds hjem blev tirsdag angrebet af ukendte gerningsmænd. Manchester United fordømmer episoden.

Af Nicklas Grodt Degn

Tirsdag aften måtte politiet i Manchester rykke ud til et hjem i området Cheshire mellem Manchester og Liverpool. Her havde en gruppe ukendte gerningsmænd angrebet et hjem tilhørende Manchester Uniteds vicebestyrelsesformand Ed Woodward. Det skriver både Sky Sports og BBC.

Samtidig begyndte en video at florere på de sociale medier, hvori det ses, at en gruppe personer kaster fyrværkeri over porten mod huset. Videoen bar teksten: “Ed Woodward skal dø”. Hverken Woodward, hans kone eller to børn var ifølge Sky Sports til stede på matriklen, da episoden fandt sted.

Manchester United har udsendt en udtalelse, der fordømmer hændelsen.

- Vi ved, at fodboldverdenen vil samle sig bag os, mens vi samarbejder med Greater Manchester Police for at identificere gerningsmændene til dette umotiverede angreb. Enhver, der bliver fundet skyldig i en forbrydelse, eller i at have befundet sig på grunden, vil blive bandlyst for livet af klubben og desuden blive retsforfulgt. Fans, der udtrykker sine meninger er en ting, kriminel skade og hensigt til at skade andre er noget andet. Der er ingen undskyldning for dette, lyder det fra Manchester United.

48-årige Ed Woodward har været vicebestyrelsesformand i Manchester United siden 2012.

Superliga

Mere Superliga

Fokus