Premier League

McLeish: Målet er stadig overlevelse

Den succesfulde Birmingham-manager Alex McLeish beholder benene solidt plantet i jorden, til trods for klubben har en topplacering inden for rækkevidde.

Det er gået over alt forventning i Birmingham i denne sæson. Klubben er ubesejret i de seneste 11 kampe og er lige nu placeret på en fornem syvendeplads i Premier League.

Manden bag succesen er Alex McLeish, og han fik en sen julegave, da han igår blev kåret til december måneds manager.

På trods af den flotte placering og den fine hæder, hersker der ingen form for storhedsvanvid i klubben, der sidste år fristede en tilværelse i den næstbedste engelske række.

- Nu når vi er den i position, som vi er i, må vi huske at holde fokus på, hvad det var vores mål var, da vi startede sæsonen. Det drejer sig om overlevelse, siger Alex Mcleish til Birmingham Citys hjemmeside.

Skotten forsikrer dog om, at det for Birmingham ikke for evigt vil handle om overlevelse. Tiden er bare ikke inde til at tage det næste skridt endnu.

- Hvis vi bliver i Premier League i denne sæson, vil det næste skridt være at konsolidere os. For mig at se, er det min pligt at føre klubben fremad et skridt af gangen, siger Alex McLeish.

Næste skridt fremad kan tages senere i dag, når Manchester United gæster St. Andrews.