Reading tæt på ny sensation

De har allerede slået Liverpool ud af dette års FA Cup, og i dag var de tre minutter fra at vinde over West Bromwich Albion. Birmingham fortsætter succesen efter sejr over Derby.

Reading slog Liverpool ud af FA Cuppen efter uafgjort hjemme og sejr i omkampen på Anfield.

I dag tog de imod West Bromwich på Madejski Stadium, og igen kan spillerne fra bunden af Championship se frem til en FA Cup-omkamp.

Det startede godt for Reading, som allerede scorede i kampens første minut, men Robert Koren fik udlignet for Championships nummer to.

Efter en udvisning til begge hold var der mere plads, og det lukkede op for kampen. Simon Church scorede efter 73 minutter, og længe så det ud til, at Reading skulle tage endnu en skalp.

Men Joe Mattock reddede sit hold, og sikrede med sin scoring altså både 2-2 og en omkamp på The Hawthorns.

Også Birmingham var i kamp i dag, og her blev det ligeledes tæt.

Derby kom foran ti minutter inde i 2. halveg, men årets succeshistorie i Premier League gav ikke op.

Og det betalte sig. Scott Dann udligende med et kvarter igen, og Liam Ridgewell var ond mod Derby, da han i overtiden sendte The Blues videre i pokalturneringen.

Dermed slutter Birmingham sig til Chelsea og Portsmouth, der ligeledes er videre i FA Cuppen.