Premier League

Robinhos far: Barcelona er interessant

Spekulationerne omkring den lille brasilianske stjerne Robinhos fremtid har fået fornyet kraft efter, at spillerens egen far har kommenteret på Barcelonas interesse.

Brasilianske Robinho kan være på vej tilbage til spansk fodbold. Den 25-årige brasilianer skiftede i 2008 fra Real Madrid til Manchester City og blev den første synlige bevis på, at City-klubben er kommet til penge.

Siden sommer har der været vedvarende rygter om, at Robinho kan være på vej tilbage til spansk fodbold, hvor både Real Madrid og FC Barcelona er blevet nævnt som interesserede. Det er dog Barcelona-rygtet, der bliver ved med at dukke frem, og nu har spillerens far Gilvan de Souza også kommenteret på det.

- Vi venter på, at Manchester City fortæller os noget om fremtiden for min søn. Jeg er helt klar over, hvad der er sagt og skrevet i Barcelona om min søn, siger Gilvan de Souza til El Mundo Deportivo.

- Indtil de to klubber er nået til enighed, og der er noget officielt, er det ikke andet end spekulation. Robinho er en professionel, som er knyttet til Manchester City, hvor han er på kontrakt, men Barcelona er bestemt meget interessant. Vi får se.