Sikker Arsenal sejr

Arsenal vandt her til aften med 3-0 over Aston Villa.

Til opgøret mellem Arsenal og Aston Villa havde begge en vigtig mission. Ikke at tabe kampen, da det derved kunne gøre at de tabte afgørende skridt i kampen om at holde fast i toppen.

Kampen startede med et lille overtag til hjemmeholdet Arsenal, men efter et kvarters spil begyndte Aston Villa at komme bedre ind i kampen. Kampen bølgende frem og tilbage og efter de første 45 minutter, var stillingen stadig 0-0.

I anden halvleg var det tydeligt at se at begge hold skulle igang igen pga. kulden. Begge hold havde, som i første halvleg gode chancer, men det blev ikke til det helt store. Første gang at der rigtig skete noget, var i det 55 minut da Aston Villas Ashley Young modtog en advarsel.

Men så skete der noget og det var Arsenal der viste tænder. Efter 65 minutter gjorde Cesc Fabregas det til 1-0 og fem minutter før tid, gjorde han det så til 2-0. I overtiden slukkede og lukkede Arsenal så kampen da Diaby gjorde det til 3-0.

Det blev kampens resultat og dermed tager Arsenal tre vigtige point med sig.