Premier League

Skandale-par får radio-job

De tidligere Sky Sports-kommentatorer Andy Gray og Richard Keys har fået nyt job på talkSPORT efter de i sidste måned blev fyret for sexistiske bemærkninger.

De to tidligere Sky Sports-kommentatorer Andy Gray og Richard Keys har været i et meget uheldigt søgelys i de seneste uger efter britiske tabloid-aviser fik fingre i tv- og lydklip, hvor de to leverer upassende kommentarer om en kvindelig linjedommer og en kvindelig medvært.

Foran det, de troede var en slukket mikrofon (kommentarerne kom ikke ud til seerne men blev optaget i studiet) sagde de to under en kamp mellem Liverpool og Wolverhampton, at den 25-årige linjevogter Sian Massey ikke kendte offside-reglen, og efterfølgende fik britiske aviser fat i så mange videoklip med chauvinistiske kommentarer fra de to kommentorer, at Sky valgte at fyre dem.

De to kommentatorer skal mandag til fredag igennem sæsonen lave en fodbold-talkshow på talkSPORT mellem klokken 10 og 13.

De to herrer, der har udtrykt overraskelse over offentliggørelsen af de forskellige klip, nåede også at tale nedladende om West Ham-direktør Karren Brady, mens avisen Daily Mail fik fingre i et video-klip med Andy Gray, hvor han på ucharmerende vis beder en yngre kvindelig medvært om at rette på hans mikrofon.

Nogle danske fodboldinteresserede kender muligvis også Andy Gray som kommentator på EA Sports' konsolspil 'FIFA', hvor det endnu er uklart, om Gray beholder sit job.