Premier League

Spurs kaprede fjerdepladsen - Bæstet måske snydt

En stabil 2-0 sejr over Fulham sendte her til aften Tottenham op på fjerdepladsen i Premier League. Målscorere var Peter Crouch og David Bentley.

Tottenham har i den seneste tid været forbundet med danske Simon Kjær, og her til aften kunne man så få at se, at det i hvert fald ikke er i offensiven, at Spurs mangler profiler.

Luca Modric lagde op til kampens første mål i en kamp, hvor han i det hele taget foldede sig flot ud som den spiller, Tottenham havde investeret i.

En smuk assist af den kroatiske elegantier Modric, der stødte en dårlig clearing tilbage foran Peter Crouch' fødder, hvorefter den lange angriber let kunne bringe Spurs foran.

Efter en time slog David Bentley så sejren fast direkte på frispark, efter Gareth Bale var blevet fældet uden for Fulhams straffesparksfelt. Bolden ramte en Fulham-spiller, og blev dermed rettet i mål uden chance for Schwarzer i Fulham-målet.

Den fikse Bentley virkede også i VM-form, og samtidig vidste Tottenham deres styrke ved kun at føle behov for en enkelt udskiftning, da Harry Redknapp skiftede Jermaine Defoe ud til fordel for Robbie Keane.

Tottenham er nu på en foreløbig fjerdeplads, mens Fulham bliver liggende som nummer 9.
Svenske David Elm fik i øvrigt sin ligadebut for Fulham, da han erstattede Bobby Zamora med små tyve minutter igen.

I den anden ende af tabellen vandt Bolton hjemme med 1-0 over Brian Jensen og Burnley på et mål af Chung-Young Lee, der var utroligt tæt på kanten af offside.

Der blev dog ikke fløjtet, og Lee kunne let vippe bolden over Brian Jensen og ind i målet via overliggeren.

Bolton rykkede med sejren over nedrykningsstregen, mens Burnley holder sig lige på den grimme side af selvsamme streg.