Premier League

Stoke vil vælge James frem for Sørensen

Stoke-manager Tony Pulis mere end antyder, at Thomas Sørensen skal være reserve, hvis det lykkes Stoke at hente veteranen David James i Portsmouth.

I disse timer arbejder Stoke hårdt på at få en aftale med 39-årige David James på plads, så den engelske landsholdsmålmand kan være med mod Liverpool lørdag eftermiddag.

Det vil sende Danmarks førstemålmand Thomas Sørensen på bænken, og uanset om Thomas Sørensen har haft et skænderi eller ej med manageren, som engelske medier mener, at de har hørt, tyder det på, at Stoke-manager Tony Pulis i David James ser en opgradering på målmandsposten.

- Han er en top-målmand, og hvis vi kan gøre det, vil han være et godt køb for klubben. Hvis han kommer til Stoke, får han god konkurrence fra Thomas Sørensen og Steve Simonsen. Men han har muligheden, hvis han kommer til os, for at bevise, at han er god nok til at være med i flyveren til Sydafrika, siger Tony Pulis ifølge The Times.

Stoke forsøger i øjeblikket at tvinge Portsmouth til at betale halvdelen af David James' løn, så klubben hver skal betale 20.000 pund – lidt over 180.000 kroner – om ugen til James. Portsmouth er på randen af konkurs og skal være interesseret i at spare nogle lønkroner samtidig med, at klubben slipper for at give James en etårig forlængelse af kontrakten, hvilket David James vil være berettiget til med otte kampe til for Portsmouth.

Engelske medier mener at vide, at Tony Pulis og Thomas Sørensen har haft et skænderi efter det, Pulis opfatter som dårlige præstationer fra danskeren.

Tipsbladet.dk arbejder på at få en kommentar fra Thomas Sørensen.