Premier League

Thomsen tror ikke på Everton

Den tidligere Everton-spiller og nuværende tv-kommentator Claus Thomsen tror ikke, at hans gamle klub kan fastholde positionen blandt de bedste seks i Premier League.

I fire af de seneste fem sæsoner har Everton konsekvent ligget på lur i forreste række blandt forfølgerne under top fire i håb om, at en af de store, Manchester U, Chelsea, Arsenal eller Liverpool, skulle ramme et formdyk og falde under den streg, der angiver kvalifikation til Champions League. Det lykkedes i 2005, mens det kun har været lige ved og næsten i de seneste tre sæsoner, men dog med fine placeringer til følge.

Men i denne omgang er det gået knap så godt. Søndagens sejr over West Ham lukkede således en serie på syv kampe i streg uden sejr, og den tidligere Everton-spiller (fra januar 1997 til marts 1998) og nuværende tv-kommentator Claus Thomsen er ikke specielt optmistisk på sin gamle klubs vegne.

- Jeg tror, at Everton får svært ved at slutte i top seks. Vi har sådan en konkurrence ude på Kanal 5, hvor vi tipper slutstillingen i Premier League, og normalt har jeg Everton på femte-sjettepladsen, men i denne omgang har jeg rykket dem et par pladser ned. Det er selvfølgelig ikke nogen facitliste, men det lader til, at jeg kan få ret med det tip, siger Claus Thomsen til tipsbladet.dk.

Men hvorfor er det gået galt for Everton i denne sæson og hvorfor kan man godt forestille sig, at der er tale om en mere permanent status for manager David Moyes og hans udvalgte skare?

Det kan du læse meget mere om i artiklen »Et spørgsmål om skader, skillinger og et symbolsk salg af en nøglespiller« i Tipsbladet Update, på gaden nu.

Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren. Bestem selv dit abonnement her.