Premier League

Torres: Drogba er verdens bedste

Fernando Torres har kun enorme roser tilovers for sine nye kollegaer i Chelsea-angrebet.

I Liverpool spillede den spanske stjerneangriber Fernando Torres ofte alene på toppen, men med skiftet til Chelsea kan han højst sandsynligt se frem til at få en makker eller to. Chelsea råder nemlig i forvejen over topangriberne Didier Drogba og Nicolas Anelka - to spillere som Torres med ærefrygt ser frem til at danne trio med.

- Jeg er stor fan af alle Chelsea-angriberne, udtaler Torres således til Chelseas officielle hjemmeside.

Den 26-årige spanier ser især frem til samarbejdet med de to angrebsikoner Drogba og Anelka, der i den grad har formået at gøre indtryk på Londonklubbens nye tilføjelse til stjernehimlen.

- Jeg husker Anelka, fra dengang hvor jeg var meget ung, og hvor han spillede i Arsenal. Han spillede den slags fodbold, som jeg selv kan lide at spille.

Roserne fra Fernando Torres bliver ikke mindre, når samtalen falder på en af klubbens helt store målscorere gennem tiden Didier Drogba.

- Drogba er klart verdens bedste angriber, og jeg ser det som et stort ansvar at få lov til at spille ved siden af så dygtige spillere, fordi deres niveau er så højt, fortæller han.

Fernando Torres får måske debut ved siden af sine nye kollegaer i weekenden, når Chelsea tager imod hans gamle kollegaer fra Liverpool på Stamford Bridge.