Premier League

Torres opsøger spansk specialist

Liverpools målmaskine Fernando Torres er taget til Valencia for at blive tilset af en spansk specialist angående sin lyskenskade. Operation er stadig ikke udelukket.

Fernando Torres er topscorer i Premier League med ti kasser, men ikke alt går perfekt for Liverpool-angriberen, der lider af en lyskenskade, som har irriteret ham i længere tid. Ifølge Liverpools klublæge kan der være tale om brok i lysken, og hvis det er tilfældet, kan El Niño se frem til en operation, som vil holde ham ude at spillet et par uger.

Derfor er Fernando Torres nu taget til Spanien for at få en såkaldt "second opinion" af den spanske specialist, der også tog sig af Torres, da han spillede for Atletico Madrid.

Hvis der ikke er tale om brok i lysken, oplyser Liverpool på sin hjemmeside, at Torres skal deltage i en omgang let træning henover weekend, for så regner man med, at han er klar til mandagens Premier League-opgør mod Birmingham.
Desuden er Torres blevet udtaget til den landsholdstrup, der skal spille en træningskamp mod Argentina næste lørdag. Det er man naturligvis ikke tilfreds med i Liverpool-lejren, men det bliver kun muligt at holde Torres ude af landskampen, hvis han får en endnu mere alvorlig skade.