Premier League

Tottenham og Arsenal i keeper-duel

De to London-rivaler har set sig varm på den samme slovak.

Navnet Jan Mucha siger nok ikke de fleste danske fodboldfans det helt store, men der er sikkert en stor del Brøndbyfans, der godt kan huske slovakkens præstationer mellem stængerne.

Jan Mucha stod nemlig en brandkamp, da Legia Warszawa gæstede Brøndby Stadion i dette års Europa League-kvalifikation. Den 27-årige målmand var klart udeholdets bedste i en kamp, hvor Brøndby trods chancer på samlebånd, kun formåede at passere Mucha en enkelt gang. Bedre gik det dog i returkampen, hvor de blågule gik samlet vidrere efter 2-2 i Polen.

Den slovakiske målmands præstation for Legia har også fået flere store klubbers interesse, men specielt de to London-klubber, Tottenham og Arsenla, skulle være parat til at købe målmanden, der har optrådt 13 gange for sit hjemland, i følge polske medier, skriver Givemefotball.com.

Arsenals faste mand i målet, Almunia, har haft en del ustabile præstationer i denne sæson, senest mod Everton, hvor målmanden havde flere tvivlsomme indgreb, mens rivalerne fra Tottenham er på jagt efter en målvogter mere, efter Carlo Cudicini kom til skade i motorcykelulykke.

Harry Rednapps mandskab skulle være bedste bud for en ny klub for Mucha, efter spillerens agent eftersigende skulle have afvist Arsenal som en af bejlerne.