Premier League

Tottenham træner skuffet

Harry Redknapp var meget skuffet efter kampen mod Leeds.

Da Tottenham og Leeds igår mødtes, så regnede mange med at nu måtte det være endestationen for Casper Ankergrens klub, der til daglig spiller i League One. Sådan blev det dog ikke og Leeds udlignede til 2-2 i overtiden. Nu venter en omkamp og selve kampen er Tottenham træner, Harry Redknapp meget skuffet over:

- Jeg er skuffet over i aften, for vi smed simpelthen kampen væk, da vi ellers havde dem godt nede i sækken. Vi magtede det bare ikke, så nu er vi nødt til at samle os inden tirsdag. Det er fodbold i en nøddeskal, men hvad kan man gøre?, lyder det fra en skuffet Redknapp til Skysports.

Den tidligere Brøndby IF målmand, Casper Ankergren stod en flot kamp hvor han også tog et straffespark. Hans reaktion var således:

- Det er helt fantastisk. En mindre sensation igen, og det er stort for hele klubben og for fansene, der følger os i tykt og tyndt. Jeg mener faktisk, at det er større end mod United. Hvis du tager det hold, United stillede, og det hold Tottenham stiller i dag, så er Tottenham et bedre hold end United, siger Ankergren til sporten.dk.