Premier League

Ubesejrede Birmingham på umulig opgave

Bliver Stamford Bridge endestationen for Birminghams serie på nu 15 kampe i træk uden nederlag?

Alex McLeishs oprykkere fortsætter med at imponere stort.

Weekendens 2-1 sejr i Liverpool over Everton gav godt nok ikke point til den fornemme ligaplacering, men den skaffede Birmingham videre i FA Cup'en på bekostning af sidste sæsons finalister og den gjorde, at man nu har spillet 15 kampe i streg uden et nederlag. Men spørgsmålet er, om serien stopper i aften?

Birmingham skal nemlig en tur til Chelsea, og Stamford Bridge er den sværeste hjemmebane at besøge i Premier League. I sæsonens hidtidige 11 kampe har Chelsea nemlig kun forladt grønsværen en enkelt gang uden en sejr, nemlig mod Everton i 3-3 kampen i midten af december.

- Vi tager til Stamford Bridge med selvtillid og med tro på tingene. Vi har klaret os godt på de store arenaer. Vi har måske ikke taget så mange point, som vi gerne ville, men vi har gjort det godt og haft modet til at spille i disse trykkogere, disse skræmmende stadions, og det er hvad jeg vil bede spillerne om igen, sagde Birmingham-manager Alex McLeish, der i øvrigt netop har købt forsvareren Craig Gardner af Aston Villa for 25 millioner kroner men ikke når at få spilletilladelsen igennem til kampen mod Chelsea.

Til gengæld behøver han ikke at bekymre sig om Chelseas afrikanske kontingent, for selv om Didier Drogba og Salomon Kalou begge er tilbage i London, er de først en del af Chelsea-truppen igen i weekendens kamp i Burnley.