Premier League

West Ham-frelser ude i en måned

Robbie Keane er ude i mindst en måned.

West Ham gjorde sig noget af et scoop, da holdet i løbet af januars transfervindue hentede angriberen Robbie Keane i Tottenham på en lejeaftale. Begge parter har store forventninger til opholdet, og disse blev ikke mindre, da ireren scorede i sin debutkamp mod Blackpool.

Men i The Hammers' opgør mod Birmingham i forrige weekend måtte Keane lade sig udskifte med en beskadiget læg, og først nu kendes skadens omfang. Og det er ikke positivt nyt for West Ham. Robbie Keane skal holde mindst en måneds pause.

- Det er trist, at han kun nåede at spille i så kort tid, for han har virkelig stor betydning for holdet. Han er altid positiv, han har karakter, han er en meget intelligent angriber og i det hele taget bare en fantastisk spiller. Men nu må vi bare satse på de spillere, vi har til rådighed. Vi er ligesom vant til denne situation, siger West Ham-manager, Avram Grant, til skysports.

West Ham kan til gengæld glæde sig over, at de ikke ligefrem er fattige på offensive muligheder. Foruden Robbie Keane råder holdet over angribere som Demba Ba, Carlton Cole og Frederic Piquionne.

The Hammers, der ligger på sidstepladsen i Premier League, møder senere lørdag West Bromwich.