Premier League

Wolves-manager skal forklare United-kamp

Wolves-manager Mick McCarthy skal komme med forklaring på, hvorfor han sparede 10 spillere tirsdag mod United

Efter den flotte sejr på udebane i weekenden over Tottenham, kom det som en stor overraskelse, at Wolverhampton-manager Mick McCarthy sparede hele ti spillere til udekampen mod United.

Kun keeper Marcus Hahneman havde fået genvalg, og manageren forklarer det overraskende fravalg med, at det havde været hårdt psykisk for spillerne at spille på White Hart Lane i weekenden.

En anden, og mere sandsynlig, årsag er den, at McCarthy simpelthen valgte at spare sine spillere til klubbens næste kamp, der er mod Burnley. Her er en sejr vigtig for at sikre overlevelse i Premier League, og der er større chance for tre point end mod United, men denne fravælgelse af spillere har fundet vej til Premier Leagues helt store regelbog.

Her står det nemlig, at ethvert hold skal stille i stærkeste opstilling til hver eneste kamp i den bedste række, men udover Premier League er også klubbens fans rasende. 3000 fans kræver således deres penge tilbage.

På direktionsgangene i Wolves forsvarer klubbens Chief Executive, Jez Moxey, McCarthys valg af spillere, selvom heller ikke han forstår valget.

- Selvfølgelig var vi alle overraskede over hans valg af spillere, men det er hans opgave at vælge det hold, som han mener er det bedste til den enkelte kamp, siger Moxey til BBC.

- Mick vælger et hold til hver kamp for at give os den allerbedste mulighed for at blive i Premier League.

Mick MaCarthy har tidligere selv været ude og sige, at han kan forstå hvis klubbens fans er skuffede, men det er ham der bestemmer holdet i klubbens bedste interesse, og det har han gjort.

Og hvem ved, måske de ti spillere fra kampen mod Tottenham igen kommer på banen mod Burnley.