La Liga

Agent: Barca og United følger Agüero

Sergio Agüero er en eftertragtet spiller, det lægger hans agent ikke skjul på. Manchester United og Barcelona er bare nogle af dem, der følger spilleren.

22-årige Sergio Agüero er en af de varme navne på sportsdirektørernes blokke rundt omkring, i hvert fald hvis man skal tro hans agent. Til engelske sport.co.uk fortæller han om de mange interesserede klubber.

- Spillere som Sergio Agüero bliver altid fulgt af verdens topklubber. Chelsea og Manchester United er store klubber, og de holder øje med ham, men det gør Real Madrid, Bayern München, Inter og Barcelona også, siger Bruno Satin, der altså er agent for "Kun" Agüero.

Men selvom alle de store klubber følger med i Agüeros Atletico Madrid-karriere, så har agenten ikke travlt med at sende sin unge klient af sted lige nu.

- Sergio er stadig kun 22 år, og han har kun været fire år i Europa, hvor han har spillet for en klub, som ikke regelmæssigt er i Champions League. Selvfølgelig vil knægten gerne spille fodbold på det højeste niveau, men der er intet konkret lige nu, så vi må kigge på tingene til sommer, siger Bruno Satin.