La Liga

Barca får 13.000.000 kroner for træningskamp

FC Barcelona har takket ja til at spille en træningskamp mod Kazma Sporting Club fra Kuwait. Til gengæld koster træningskampen ca. 13 mill. kroner for den kuwaitiske klub.

FC Barcelona har offentliggjort på sin hjemmeside, at man skal spille en træningskamp mod Kazma Sporting Club fra Kuwait den 21. december.

Derfor tager Barcelona-spillerne altså ikke direkte hjem efter Verdensmesterskaberne for klubhold, som afholdes i Abu Dhabi. Alligevel har Barcelona-ledelsen gjort det klart for Kazma Sporting Club, at man ikke regner med at stille op med de største stjerner. For eksempel skal spillere som Lionel Messi, Andres Iniesta, Xavi, Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry og Carles Puyol videre til Zürich, hvor 'FIFA World Player of the Year' skal kåres den 21. december.

Desuden er det heller ikke sikkert, at spillere som Gerard Pique og Sergi Busquets kan være med, fordi Barcelona har en anden træningskamp hjemme i Spanien den 22. december.

Så selvom Barcelona ikke tropper op med så mange stjerner, som man kunne ønske i Kazma Sporting Club, så får værterne alligevel lov til at betale i dyre domme for et møde med den catalanske storklub.