La Liga

Barca og Real kæmper om svindler

FC Barcelona og Real Madrid har begge fangarmene ude efter den 20-årige chilener Bryan Carrasco.

Navnet Bryan Carrasco er ikke det mest kendte i fodboldens verden. Men det begynder at hjælpe på det. I sidste uge kunne du her på tipsbladet.dk læse historien om en ung chilener, som under det sydamerikanske mesterskaber for U/20-landshold gjorde sig bemærket på en noget speciel måde. Han knaldede - med vilje - en modspillers albue op i sit eget ansigt i håbet om at fremprovokere et rødt kort. Dén spillers navn var Bryan Carrasco.

Læs også: Den mærkeligste form for film!

Nu gør den 20-årige chilener opmærksom på sig selv på en noget mere positiv måde. Den spanske radiostation Cadena Ser beretter således at to af verdens største fodboldklubber, FC Barcelona og Real Madrid, har Carrasco på ønskelisten.

Bryan Carrasco kan nemlig andet end at filme, som han gjorde mod Ecuador. I resten af det sydamerikanske U/20-mesterskab spillede wing-backen fremragende, og det har altså fået de to spanske storklubber helt frem i skoene.

Cadena Ser fortæller, at både FC Barcelona og Real Madrid nu følger Carrasco tæt, selv om han endnu ikke er fast mand på sit chilenske klubhold Audax Italiano, og spekulerer derudover i at begge klubber kan afgive bud på den talentfulde højrekantspiller allerede til sommer.