Barca snublede i Sevilla

Det lykkedes ikke Barcelona at hente alle tre point, da det spanske mesterhold søndag var på besøg i Sevilla.

Barcelona er storfavoritter til at genvinde det spanske mesterskab, men søndag aften led topholdet alligevel et sjældent pointtab. Det skete, da Sevilla på hjemmebane formåede hente 1-1 i land i en intens kamp.

Barcelona startede bedst, og der var kun få minutter, da Lionel Messi scorede sit 28. ligamål direkte på frispark - troede man. Dommeren havde nemlig set en ulovlighed i feltet, og målet blev annulleret. Efter 13 minutter blev Barcelona svækket, da Pedro måtte udgå med en skade, men til gengæld greb afløseren Bojan Krkic chancen, da han efter en halv times spil scorede til 1-0. Iniesta splittede Sevilla-forsvaret med en høj bold til Daniel Alves, der efterfølgende sendte den videre til den unge angriber, der kunne glide bolden i mål.

Kort før pausen hold Barcelona-fansene vejret, da Messi blev skadet i en duel med Sevilla-keeper. Argentineren var længe under behandling, men han kunne selv gå fra græsset, og da 2. halvleg blev fløjtet i gang, var han igen på banen.

De sidste 45 minutter blev helt anderledes end de første. Sevilla ville i langt højere grad spille med, og de pressede Barcelona overalt på banen. Det gav pote allerede efter 49 minutter, hvor Negredo driblede rundt med Barcelona-forsvaret og sendte et indlæg ind i hovedet på Jesus Navas, der nemt udlignede til 1-1.

Efterfølgende var der flere chancer i begge ender, mens dommeren også havde sit at se til med i alt syv uddelte gule kort, men det sluttede 1-1 på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Med pointtabet er forsspringet til Real Madrid reduceret til fem point med 10 kampe igen. Sevilla ligger nummer syv, to point fra de pladser, der giver adgang til Europa.