La Liga

Barca-stjerneskud har scoret i alle turneringer

Det er blevet til mål i både Super Cup, liga, Champions League og pokalturnering for det unge Barcelona-håb Pedro

Barcelona er berømmet for sin ungdomsafdeling, der har leveret store spillere som Xavi, Iniesta og Messi til førsteholdet, og i denne sæson har endnu et La Masia-produkt vist sig frem.

22-årige Pedro er ved at få sit store gennembrud i denne sæson, hvor han som den eneste Barcelona-spiller har scoret i samtlige turneringer. Det blev til mål mod både både Athletic Bilbao og Shaktar Donetsk i henholdsvis den spanske og europæiske Super Cup, og han har også lavet mål i La Primera og Champions League. I går kronede han så sin sæson, da han lavede begge mål i Barcelonas 2-0 over Leonesa i pokalturneringen.

Selv var Pedro ydmyg omkring sine i alt seks sæsonmål efter kampen i går.

- Når jeg scorer mål, er det takket være mine holdkammeraterm, som giver mig gode afleveringer. Vi vidste godt, det ville blive en svær kamp, og der er stadig en kamp tilbage. Vi håber, vi kan afgøre det hjemme, sagde Pedro.

Træner Guardiola er begejstret for sit nye stjerneskud.

- Pedro scorer mål, sådan er det. Han har den evne, og det er meget vigtigt i det lange løb. Jeg er meget glad for ham. Man kan se til træning, at han sparker godt med begge ben, sagde Guardiola efter kampen.