La Liga

Casillas: Tredje gang er lykkens gang

Real Madrid-keeperen håber, at hans tredje optræden i en spansk pokalfinale kaster et trofæ af sig.

Han har vundet både det spanske mesterskab og Champions League med Real Madrid, ligesom det er blevet til både europamesterskab og verdensmesterskab med det spanske landshold.

Eneste mangel i den fornemme medaljerække er faktisk den spanske pokalturnering, men efter Real Madrid besejrede Sevilla i semifinalen, er den nu også inden for rækkevidde.

I finalen er det dog Barcelona, der venter, og Casillas har ikke de stolte traditioner i netop den turnering, da det tidligere er blevet til to nederlag.

- Nu må vi se, om vi er heldige nok til at vinde det. I det mindste er vi nået så langt, men jeg har tidligere tabt to Copa del Rey finaler, så jeg håber at tredje gang er lykkens gang, siger han til klubbens hjemmeside.

I ligaen er Real Madrid hele syv point efter Barcelona, men Casillas håber, at sejren over Sevilla og kvalifikationen til pokalfinalen kan give holdet lidt ekstra i kampen for at indhente forspringet.

- Vi tænker ikke på andet end den næste kamp. Vi er ikke i nogen nem situation i La Liga, men denne sejr er et frisk pust forud for vores kommende kampe.